E-mail ons Winkel Winkelwagen

 


Enchanted Jewels Elements - Aquamarine


BR-957

Levertijd Onbekend
Voorraad Momenteel niet voorradig
Prijs Van
€ 30,00
 Voor € 17,26
Aantal

Enchanted Jewels Elements - Aquamarine


Deze ronde zilveren Element van Enchanted Jewels bevat een witte topaas mineraal. Het element is gemaakt van gerhodineerd zilver, wat inhoudt dat de bedel niet verkleurd.

Met de diverse Elements van Enchanted Charms maak je van je armband snel een eigen creatie die jouw persoonlijkheid of stemming weergeeft.

Aquamarijn is een heel spirituele steen met een sterk kalmerende werking (zowel geestelijk als lichamelijk). Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Het is een goede steen om te dragen als projecten of persoonlijk zaken afgerond moeten worden want het maakt dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol. Het zorgt voor helderheid van geest als je verward bent, verscherpt de waarneming en bevordert zelfexpressie. Aquamarijn is bijzonder geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie. Het bevordert spirituele groei, mediamieke gaven, intuïtie en helderziendheid. Fysiek helpt de steen bij keelpijn, opgezwollen klieren, schildklierproblemen, brengt balans in het hormoonstelsel en stimuleert groei. Het heeft een gunstige werking op de ogen (bijvoorbeeld op mensen die bij- of verziend zijn). maag, het gebit en de kaak, en kalmeert overmatige reacties van het immuunsysteem, zoals allergieën (met name hooikoorts) en auto-immuunziekten.
 Relevante artikelen voor : Enchanted Jewels Elements - Aquamarine


Police P-Ignition (Blauw / grijs)

pol08011 - Police P-Ignition (Blauw / grijs)
pol08011
Police P-Ignition (Blauw / Grijs) Nu in de aanbieding OP=OP.Kast: Roestvrij staal.Afmeting: Breedte 38 mm; Hoogte 50 mm.Wijzerplaat: Witte wijzerplaat. Zilverkleurige wijzers en een zwarte secondewij... 

Van
€ 129,00
 Voor € 79,90

Meer informatie

Deze website is gerealiseerd door Impressed webdesign en werkt met Slimbeheer 5