E-mail ons Winkel Winkelwagen

 


Enchanted Jewels Elements - Blue Moonstone Gold


BR-759

Levertijd Onbekend
Voorraad Momenteel niet voorradig
Prijs Van
€ 45,00
 Voor € 24,95
Aantal

Enchanted Jewels Element - Blue Moonstone Gold


Deze vierkante Element van Enchanted Jewels bevat een witte topaas mineraal. Het element is gemaakt van gerhodineerd zilver, met een goudkleurig laagje.

Met de diverse Elements van Enchanted Charms maak je van je armband snel een eigen creatie die jouw persoonlijkheid of stemming weergeeft.

Maansteen 
heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn. Fysiek werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel. De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.


 Relevante artikelen voor : Enchanted Jewels Elements - Blue Moonstone Gold


Deze website is gerealiseerd door Impressed webdesign en werkt met Slimbeheer 5