E-mail ons Winkel Winkelwagen

 


Enchanted Jewels Elements - White Topaz


BR-1016

Levertijd Onbekend
Voorraad Momenteel niet voorradig
Prijs Van
€ 35,00
 Voor € 19,75
Aantal

Enchanted Jewels Elements - White Topaz

 

Deze ovale zilveren Element van Enchanted Jewels bevat een witte topaas in een ovale setting. Het element is gemaakt van gerhodineerd zilver, wat inhoudt dat de bedel niet verkleurd.

Met de diverse Elements van Enchanted Charms maak je van je armband snel een eigen creatie die jouw persoonlijkheid of stemming weergeeft.

Topaas is een zonnige steen die op een zachte manier ontwikkeling (geestelijk en spiritueel) en zelfverwezenlijking stimuleert. De steen helpt je je eigen weg te vinden en te volgen te vertrouwen op je eigen innerlijke bron aan kennis en wijsheid. Het helpt je doelen stellen en om die doelen te bereiken. De steen bevordert empathie, openheid, eerlijkheid, waarheid, vreugde en voorspoed. Het brengt de energiebanen (meridianen) in balans en stimuleert artistieke creativiteit. Fysiek brengt de steen de spijsvertering en stofwisseling in evenwicht en versterkt de zenuwen. Het stimuleert verbrandingsprocessen en smaak maar heeft ook een positieve invloed op anorexia. 


Relevante artikelen voor : Enchanted Jewels Elements - White Topaz


Pure Oorbellen met Rooktopaas

pur10008 - Pure Oorbellen met Rooktopaas
pur10008
De oorbellen hebben een ronde rooktopaas.De oorbellen kunnen gecombineerd worden met het Collier met Rooktopaas.Nu met 30% korting  Rooktopaas: Aan Topaas worden de meest genezende krachten toege... 

Van
€ 59,00
 Voor € 29,95

Meer informatie

Deze website is gerealiseerd door Impressed webdesign en werkt met Slimbeheer 5